Kvalitet tæppe renere af alle typer af tæpper

Kemi-fri tæppe renere

Enhver, der har forsøgt at rense en ældre tæppe har fundet, hvor meget snavs kan gemme sig i tæppet, til trods for hyppig støvsugning. Det kan være svært at se med det blotte øje, men oftest indeklimaet forringes i løbet al skidt og snavs, der hvirvler op i luften i hverdagen.

Multicare har adgang til et unikt rengøringssystem, der udelukkende benytter en kemisk-fri, biologisk rengøringsmiddel.Det kan bruges til tæpper, men også andre stofbeklædt overflader såsom kontorstole, bilsæder, bilsæder / baby-elevatorer mv

I fortiden, ligesom alle andre, brugte vi den traditionelle tæpper, du får fra grossisterne.En masse af sæber og klor anvendes, hvilket er godt nok til at rense tæppet fri for bakterier og snavs, men også efterlader kemi i tæppet. Vores personlige opfattelse er, at sidesten kemi kan i nogle tilfælde være allergifremkaldende og kan give en usund arbejdsmiljø.

Under vores søgen efter bedre metoder, vi fandt vi bruge systemet i dag. Det unikke rengøringssystem benytter en kemisk-fri, bionedbrydeligt renere.Dette giver den sundeste arbejdsmiljø og et godt resultat.

Lidt teknisk forklaret, det er en carboxylsyre-baseret biorene metode, der renser alle lag af materiale.

Etaperne i vores tæppe rengøring er som følger:

 1. Grundig støvsugning af hele området.
 2. Pletter fra overfladen fjernes før rengøring.
 3. Oprensning udføres ved anvendelse af varmt vand og det unikke, kemisk-fri vaskemiddel. Vandet cirkulerer og trækkes op til overfladen af ​​rengøringsmaskinen.
 4. Som gulvtæppet tørrer, oxygen bringer det sidste snavs op til overfladen af ​​tæppet.
 5. Endelig, rengøring vakuum der grundigt for at suge væk det sidste, overfladisk snavs.
 6. Nu kan du nyde dine ren, frisk tæpper og det gode indeklima.

Prisen for tæppe renere bestemmes på grundlag af antallet af kvadratmeter og rengøring af andre poster baseret på en enhedspris.

Det er nemt at få en vejledende pris, til mindre opgaver, det kan normalt være nok til at sende os et par billeder og en beskrivelse af opgaven.

Du er mere end velkommen til at ringe og høre mere.

Vi ved, hvordan man behandler dine gulve

De fleste typer af gulvbelægninger kræver regelmæssig vedligeholdelse.Gulvet skal rengøres og behandles ordentligt at dukke velplejet og indbydende. 

Vi har erfaring på grund af mange års arbejde med forskellige typer gulvbelægning.Vi kan tilbyde professionel pleje, til rimelige priser.

Vi tilbyder rengøring og behandling af mange typer af gulv, for eksempel:

 • Alle typer af træ
 • linoleum
 • fliser
 • vinyl
 • Tiles
 • Artigo / Pirelli (gummi gulvbelægning)

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os

Multicare Services:

Tilbud er altid gratis og ingen binding! Send os dine oplysninger med det samme, og vi vil kontakte dig.  Ved at klikke på send-knappen, accepterer jeg de vilkår og betingelser for Multicare Services og jeg giver tilladelse til Multicare Services til at registrere og opbevare de data, som jeg giver i form at besvare min undersøgelse *