Trappe / Ejendomsservice

Hvis en ejendommens trapper og udendørs arealer ikke er ordentligt vedligeholdt, så det kan påvirke beboerne i ejendommen, da områderne omkring hjemmet oftest ønskes pænt og ryddeligt.

Det er derfor, vi ved Multicare ved, hvor vigtigt det er, at vi holde kvaliteten høj i vores arbejde, og dette gælder især, når en ejendom behov, der skal vedligeholdes og rengøres.

Vi sørger for, at trappe vask er færdig med rene mopper og at vores rengøring assistenter ofte skifte vand i spandene, så snavset ikke spredes rundt.

Græsset i baghaven skal klippes regelmæssigt og desuden blade og skrald skal fejes sammen i fælles områder, som vi i Multicare har naturligvis i vores kontrakt, hvis kunden ønsker.

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os

Multicare Services:

Tilbud er altid gratis og ingen binding! Send os dine oplysninger med det samme, og vi vil kontakte dig.Ved at klikke på send-knappen, accepterer jeg de vilkår og betingelser for Multicare Services og jeg giver tilladelse til Multicare Services til at registrere og opbevare de data, som jeg giver i form at besvare min undersøgelse *