Kommerciel Rengøring

Når man ser for en stabil forretning rengøring, er Multicare det sikre valg.Multicare har leveret omhyggelig business rengøring til alle former for kunder siden 2007, herunder regnskaber, butikker, restauranter, klinikker, ambassader mv

Uanset om du er på udkig efter ugentlige eller daglige forretning rengøring, vi har den stabile personale til at håndtere opgaven

De erhvervsmæssige rengøringsmidler er omhyggeligt udvalgt til fortrolighed og kompetence.De gennemgår en grundig kontrol og uddannelse i forbindelse med beskæftigelse, og uanset om de har mange års business rengøring erfaring, de bruger deres første tid på at arbejde med en fortrolig blikkenslager, der kan lære dem de optimale rutiner.

Forretning rengøring er en disciplin i stabilitet og pleje.Arbejdet er naturligvis rutine, og derfor lægger vi stor vægt på at finde de optimale rutiner sammen med VVS. Vores inspektør kommer ud for første gang, og kommer tilbage med jævne mellemrum for at sikre kvalitet arbejde.

Samtidig lægger vi stor vægt på at opretholde en god dialog med dig som kunde. Selvom vi gerne vil være helt fejlfri, det er vores styrke, at hvis der er noget, vi ville virkelig gerne at være opmærksom på det og løsningsorienteret.God service er et spørgsmål om tillid.

Den nemmeste måde at komme i gang med vores forretning rengøring er ved at bestille et tilbud.Vi kommer ud og se netop dine behov og kan nemt komme op med en rimelig pris.

Vi har allerede servicerer til de fleste steder i Nordjylland og det omkringliggende område og vil være glade for at nå ud til dig.

Ring til os i dag for at modtage din virksomhed rengøring tilbud

Vinduespolering

Sammen med erhvervslivet rengøring, der er mange kunder, som også vælger vinduespudsning Dette kan gøres ved en frekvens, der passer virksomheden eller det kan bestilles fra tid til anden

Vores vinduespudser er omhyggelig og overholder de aftaler og en nice vindue rengøring hjælper med at bevare vinduerne.

Tæppe rengøring og gulvbelægning

I den daglige forretning rengøring, kan vi passe godt på dine gulve med grundig støvsugning og de rigtige sæber.Men der kan være pletter på tæpper, ligesom gulvet fabrikanter anbefaler regelmæssig vedligeholdelse.

Uanset om det er linoleum eller beton, lakeret gulve eller olie-behandlet, uanset om det er Dinesen egeplanker eller Vesla epoxy gulve, har vores service ledere løst opgaven mange gange før.

Og i tilfælde af tæpper har vi en meget unik tæppe renere, som vi er meget stolte af. Det kører på en kemi-frit system for at undgå klor og andre barske sæber. Det giver en flot resultat og et godt indeklima, som passer perfekt til din virksomhed rengøring.