Rengøring institutioner

Der er ikke mange steder, hvor rengøring er lige så vigtig som i institutioner.I institutionerne, børnene er mere inde end uden i perioder af året, og det er derfor nødvendigt, at rengøring sker grundigt og omhyggeligt.

Børn er meget livligere og ofte kravle rundt gulvene, så gulvene skal støvsuges og vaskes grundigt hver eneste dag for at undgå bakterier bilæggelse på børns fingre, der kan overføres til munden eller andre børn.

Rengøring toiletter i institutioner er ofte krævende, som det sker, at børnene "ramt af". Det er derfor meget vigtigt, at rengøring af toiletter er gjort professionelt, så bakterier ikke trives.

Hos Multicare har vi opbygget en stor erfaring i rengøring institutioner, herunder rengøring i vuggestuer, børnehaver og fritidshuse. Vi ved således, hvad rengøring institutioner kræver, og vi sikre, at vores rengøring assistenter er uddannet til opgaven.

Case: vugge Villakulla

I Frederiksberg er den lille og hyggelig vuggestue med plads til 42 børn og 13 voksne.I den store villa er der masser af plads til børnene at boltre sigUdenfor er den legeplads med en stor sandkasse, trampolin og de gamle frugttræer.

Når børnene ophold så meget på gulvet, som de engang gør, er det super vigtigt, at rengøringen er opretholdt. Multicare blev omhyggeligt udvalgt til opgaven i 2016 og har været ansvarlig for det lige siden.

Case: Tusindfryd

Den tidligere rengøringsfirma for børnehaven Daisy i Valby desværre ikke længere havde kapacitet, og derfor Daisy stod over for en presserende opgave. Sammen med Multicare, blev lokalerne revideret og en grundig behovsanalyse blev gjort. For hver institution er der en forskel, og det er vigtigt, at rengøring planen er egnet til huset. Opstarten blev hurtigt i gang, og rengøring er regelmæssigt kontrolleres for at sikre, at alle punkter på rengøring planen følges.Det er et samarbejde, vi er virkelig begejstret.

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os

Multicare Services:

Tilbud er altid gratis og ingen binding! Send os dine oplysninger med det samme, og vi vil kontakte dig.Ved at klikke på send-knappen, accepterer jeg de vilkår og betingelser for Multicare Services og jeg giver tilladelse til Multicare Services til at registrere og opbevare de data, som jeg giver i form at besvare min undersøgelse *